Tilat

Tarjoamme tilojamme vuokralle erilaisiin tapahtumiin. Puistonkulma on vuokrattavissa ympäri vuoden ja kesäisin vuokraamme myös tanssilava Puistorinnettä.

Tilavuokraan kuuluu paikalla olevat kalusteet. Niin Puistonkulmalla kuin Puistorinteelläkin on lämmin käyttövesi sekä sähköt. Vuokrattavissa erikseen on myös kahvikalusto noin 100 hengelle sekä kahvinkeitin ja lämminvaraaja. Tarvittaessa Kiuruveden Eläkeläiset Ry voi järjestää kahvituksen.

Molemmissa tiloissa mahdollisuus järjestää kalusteita tarpeidenne mukaan. Pöytiä ja tuoleja voidaan myös tarvittaessa siirtää paikasta toiseen. Molemmissa tiloissa täysi keittiö liesineen sekä jääkaappeineen joten myös ruokailun järjestäminen tiloissa onnistuu.

Puistonkulma

Puistonkulma on Kiuruveden keskustassa sijaitseva viihtyisä sekä tilava monitoimitalo.

Se on vuosien varrella palvellut tanssipaikkana, kokoustilana sekä erilaisten järjestöjen kokoontumistilana sekä ollut vuokrattavana erilaisiin tilaisuuksiin.

Esteettömän liikkumisen mahdollistavasta yläkerrasta löytyy kahvio, kokoustila sekä tanssisali. Alakerrassa on vasta remontoidut sauna sekä kokoustilat. Myös alakertaan on esteetön pääsy. Puistonkulmalla järjestetään tansseja, yleisötilaisuuksia, valmistujaisjuhlia, kokouksia, häitä sekä muistotilaisuuksia. Tontilla on runsaasti parkkitilaa.

Puistorinne

Puistorinne on kesäisin toimiva perinteinen tanssilava Jysinahontiellä noin kahden kilometrin päässä keskustasta. Puistorinne on palvellut tanssilavana vuodesta 1960 lähtien aina tähän päivään saakka.

Mutterilavan edessä on esiintymislava jonka vierestä löytyy kahvio sekä keittiö lisäksi kahvisalin vastapäätä löytyy baaritiski jääkaappeineen. Ulkona on vanha aitta joka nykyään toimittaa makkaranpaisto kodan virkaa. Aidatulla piha-alueella on muutama ulkopöytä. Parkkitilaa on runsaasti isolla aukealla.

Puistorinteellä on mahdollista yöpyä asuntoautolla/vaunulla. Voimme silloin jättää tarvittaessa portin auki sekä vedet päälle.

Scroll to Top